Gość Magda Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Pod koniec grudnia mialam przeprowadzona laporoskopowo operacje na przepukline rozwotu przelykowego. Po opracji mialam b.dlugo bole ramion, plecow, rak. Lekarze stwierdzili, ze ilosc tego bolu u mnie nie jest typowa, jest wieksza niz zazwyczaj. Z kazdym dniem jest jednak lepiej. Pytanie moje dotyczy bardzoo czestego wypuszczania gazow, ktore maja naprawde okropny zapach ::(( Trwa to z przerwami praktycznie od operacji..... W ostatnim 1,5 tyg. jest jeszcze gorzej, i az mi wstyd :( czy mozna na to cos zaradzic, czy nie jest to nienormalny objaw? nie mam bolow brzucha. Dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymon Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 witam jak pani się czuje po tej operacji i czy to pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi