Gość Ania Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witam. Mam pytanie: po jakim czasie od operacji III kości śódręcza (spiralne z przemieszczeniem) ściąga się szwy? I mam zalecone, aby ruszać palcami, a mnie po 1 boli strasznie ręka ,po 2 jest spuchnięta bardzo, po 3 sądziwnie detwe i *łażą mi po nich mrówki*(Nie wiem dlaczego). Zgóry dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 po jakim czasie od operacji III kości śódręcza (spiralne z przemieszczeniem) ściąga się szwy? - między 10-14 dobą I mam zalecone, aby ruszać palcami, a mnie po 1 boli strasznie ręka ,po 2 jest spuchnięta bardzo, po 3 sądziwnie detwe i *łażą mi po nich mrówki*(Nie wiem dlaczego). - ruszanie palcami w zakresie bólu, takie dolegliwości są typowe po tego typu złamaniu i operacji z nią związanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dziękuję za odpowiedź, mój chirurg chce mi go ściągnąc po 8 dniach- mam nadzieje,że wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi