Gość Gosia Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam Mam na imie Gosia i mieszkam na Islandii, 3 miesiace temu zlamalam palec u nogi(3), bylam u lekarza i mialam usztywniony palec. Zbierala mi sie woda, w miejscu gdzie mam halluxa pytalam lekarza co mam robic, a on kazal mi to miejce masowac i tez tak robilam, ale czas leci a woda nie schodzi, mam caly czas taka sama gule dodam ze to nie kosc, to miejsce jest bardzo miekkie, dokucza mi rwanie i bol tego zlamanego palca co mam robic, czy to jest normalne przy tego typu zlamaniach? dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lena Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 YJa wlasnie dzis zlamalam.palca boli.nieziemsko i jiz nie pamitam.kiedy tak plakalam,dzwonilam na pogotowie,czy.beda zakladac mi.gips i jak.moga pomoc bo.jak.to.w.anglii na wszystko paracetamol,er point lekarz powiedzial ze moge przyjechac ale.bede czekala do 4 godzin na przyjecie,palec spuchniety na maxa a on.mowi ze z palcem.u.nogi duzo.nie zrobia jedynie,moga zalozyc bandage i tyle grrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi