Gość Jolanta Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam Panie doktorze mam 54 lata i dzisiaj odebrałam wynik mamografi, mam guza 15mm na godz.8 w lewej piersi BIRADS O Budowa tłuszczowo - gruczołowata , dodatkowe informacje to utkanie niesymetryczne.Mam wyznaczoną wizytę na USG w m-cu lutym Nie wiem czy już powinnan się denerwować , ponieważ oczywiście jestem pełna niepokoju. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam. Panie doktorze 15.09.2010 mialam przeprowadzony zabieg usuniecia w lewej piersi na godz 11.atheromu wielkosci 6 mm.Rana pieknie sie zagoila i przez okres okolo m-ca nie odczuwalam zadnych boli.Od dwoch miesiecy czuje ciagnace bole i zgrubienie pod blizna pooperacyjna.Lekarz prowadzocy skierowal mnie do Kliniki Piersi gdzie bylam operowana.Zrobiono mi USG i lekarz ktory mnie operowal stwierdzil ze wszystko jest w najlepszym porzadku i wszystko stopniowo wroci do normy..Bardzo prosze o Pana opinie czy to jest normalny stan rzeczy.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi