Gość Andrzej Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 3 dni po operacji żylaków powrózka nasiennego zacząłem się masturbować.Dziś jest tydzień od zabiegu, a ja zrobiłem to z 4 razy.Wydaje mi się jakby trochę spuchły jądra i odczuwam lekki ból.Ból ten nie jest jakiś duży. Czy mogłem coś uszkodzić i kiedy ten ból przejdzie ? Bardzo proszę o odpowiedź gdyż trochę się boję.Mam 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Raczej nie powinno dojść do jakiegoś uszkodzenia jąder, ale radziłbym wstrzymać się od masturbacji przez jakiś tydzień. Obrzęk zazwyczaj ustępuje po około 2-3 tygodniach od takiego zabiegu samoistnie. Proszę na razie nie nadwyrężać penisa i jąder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi