Gość Martyna Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam, jestem ok 2 tygodnie po operacji - podkłucie krawawiącego jajnika - torbiel jak również usunięciu wyrostka, moje pytanie brzmi czy bóle odczuwane w okolicach żołądka są zjawiskiem normalnym po operacji?Ból z prawego podbrzusza może promieniował na stronę żołądka? bóle te mają charakter przerywający, skurczowy, ból w tym miejscu odczuwałam również przed operacją. Proszę o odpowiedź czy to jest normalne zjawisko czy może są to zrosty lub przepuklina? Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Bez badania trudno mi określić. Może bóle w nadbrzuszu to całkiem niezależne objawy w stosunku do usuniętej torbieli jajnika czy też usuniętego wyrostka robaczkowego. Może zawsze miała Pani problemy z żołądkiem. Trzeba w tej sprawie udać się na konsulatcję bezpośrednio do lekarza. Może być konieczne wykonanie gastroskopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi