Gość Kuba Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam otoz mam kilka spraw dotyczacych penisa . Zacznijmy od tego ze mam 13 lat . Kiedy zdejmuje sobie napletek to przy koncu zoledzia mam taki bialy osad , wiem ze jest to smegma ale mam pytanie jak to moge usunac? Druga sprawa , podczas erekcji nie moge zsunac napletka z penisa , co mam z tym zrobic? I ostatnia , chodzi o to ze moje wedzidelo ma okolo 2-3 mm i jezeli zsune napletek do konca zoledzia glowka penisa sie zgina o 180 stopni , i nie moge zsunac nizej napletka . Co do tego osadu probowalem usunac go woda ale gdy dotykam zoledzia troche mnie to nie boli tylko takie nieprzyjemne uczucie . Czy ma to cos wspolnego z tym ze jestem gruby i nie zaszly u mnie jeszcze zadne zmiany dojrzewania? Moj penis bez erekcji ma jednak czasami w niekorych pozycjach siedzacych odstaje sam napetek .3-4 cm ale podczas ma okolo 6-7 cm (wiem ze malo ale to dlatego ze gruby jestem) . Prosze o pomoc , mialem temat wczesniej ale nikt mi nie chcial odpowiedziec */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Kiedy zdejmuje sobie napletek to przy koncu zoledzia mam taki bialy osad , wiem ze jest to smegma ale mam pytanie jak to moge usunac? - ciepła woda, długie moczenie i oliwka do kapeli dla dzieci, delikatna gąbka Druga sprawa , podczas erekcji nie moge zsunac napletka z penisa , co mam z tym zrobic? - to może być objaw zwężenia pierścienia napletka, radzę o tym problemie poinformować rodziców i udać się na konsulatcję do chirurga dziecięcego, ten problem też dotyczy zbyt krótkiego wędzidełka napletka Czy ma to cos wspolnego z tym ze jestem gruby i nie zaszly u mnie jeszcze zadne zmiany dojrzewania? - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dzisiaj przy kapieli usunalem prawie caly ten osad (pojedynczo jeszcze widac w rowku pod zoledziem . Podczas erekcji gdy bylem w cieplej wodzie z mydlem udalo mi sie zsunac napletek do konca zoledzia (calkiem sie nie da tylko trocha za zoledzia i jest juz dalej zrosniete) i czulem troche bol przez za rotkie wedzidelko . Nie umiem rozmawiac o takich sprawach z rodzicami no ale sproboje . Dziekuje za pomoc . Moze jeszcze by sie ktos wypowiedzial bo zawsze lepiej jak sie zna opinie kilku osob . Pozdrawiam , Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi