Gość Kamil Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam. Mam pytanie związane z zapaleniem kaletki stawowej łokcia . Płyn który znajdował się w łokciu już prawie cały zszedł , łokieć mnie wgl nie bolał i nie boli . Tutaj mam pytanie jeżeli płyn całkowicie zejdzie w środę to kiedy mogę zacząć normalnie grać ? Gram w piłkę i jestem bramkarzem , w tym sporcie łokcie mają cały czas styczności z ziemią . Lekarz u którego byłem powiedział ,że płyny jest za mało na punkcję i kazał robić okłady z fastum tak robiłem i płyn prawie cały zszedł . Mam jeszcze jedno pytanie jak przyśpieszyć to aby płyn szybciej zszedł ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Jeśli płyn całkowicie się wchłonie po około 2-3 tygodniach można powrócić do czynnego uprawniania sportu. Wystarczające są w tym przypadku właśnie okłady z leków przeciwzapalnych działających miejscowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi