Gość Jan Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam, około 8 lat temu, jeszcze przed pierwszym stosunkiem przeszedłem zabieg usunięcia wodniaka jądra metoda pana o nazwisku na W. Od tamtego czasu mam regularne ejakulacje czy to przez masturbację czy stosunki, codziennie lub parę razy dziennie, jednak przy dłuższej przerwie odczuwam nasilający się z czasem obrzękowy ból jąder, który nie ustąpi aż do kolejnej ejakulacji, wtedy mija dość szybko. Nasienie jednak nie jest już normalnej konsystencji tylko bardziej galaretowate i przezroczyste. Chciałem spytać czy to normalne i czy może mieć związek z zabiegiem o którym wspominałem. Mam jeszcze jedno pytanie, czy poranne wzwody i nocne zmazy mijają z czasem czy ich brak powinien mnie niepokoić? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Takie dolegliwości z jądrami mogą właśnie naturalnie występować w przypadku dłuższych przerw w wytryskach (nagromadzenie spermy, która nie może ujść). Poranne wzwody i nocne zmazy z reguły z wiekiem ustępują. To też naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Sperma sie wchlania jesli niemoze ujsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi