Gość Marian Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam, od jakiegos czasu (roku) lekko pobolewala mnie czesc nogi, tzn za kolanem ścięgno prawdopodobnie ty najgrubsze. ostanio grajac na hali bol zaczal sie nasilac i musialem zakonczyc gre. od tego czasu podczas ruchu raz boli raz nie, gdy np. gram to bol staje sie okropny ze uniemozliwa mi gaanie, nie wiem dlaczego od czego to może być jakies zerwanie, zapalenie, przeciążenie ?? dodam jestem osoba pracujaca fizycznie (na budowie) aktywna w gram w klubie plus na halach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badanie co może być przyczyną tychże dolegliwości. Może to jakieś naderwanie przyczepu mięśniowego, gdyż ból pojawia się w czasie wysiłku i jest zlokalizowany w miejscu przyczepu mięśnia. Aby przekonać się doklanie co jest tego przyczyną trzeba by skonsultować się bezpośrednio najlepiej z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi