Gość Łukasz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam, od kilku dni zauważyłem zmiany na moim małym. Zaczęło się od zaczerwienienia napletka(od wewnętrznej strony, przy całkowitym ściągnięciu go na dół - zaczerwieniona jest skora napletka pod zołądziem). Następnie co jakiś czas z przerwami pojawiało sie lekkie swędzenie i pieczenie. Teraz zauważyłem że żołądź zrobił się suchy i bardziej biały. Lekkie szwedzenie i pieczenie praktycznie nie ustępuje, nie jest to uciążliwe aczkolwiek bardzo mało komfortowe... Z opinii, które udało mi się wyczytać w internecie i rownież na tym forum moje objawy wskazują na grzybicę. Czy jest to możliwe? Chciałbym przed wizytą u lekarza spróbować samodzielnej kuracji antygrzybiczej (jeżeli to grzybica), w razie braku efektow udam się do specjalisty. Proszę o poradę jakie leki powinienem zastosowac aby pozbyc się tego schorzenia? i czy moje podejrzenie odnośnie grzybicy jest prawidłowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Czy jest to możliwe? - tak, oczywiście to może być grzybica Proszę o poradę jakie leki powinienem zastosowac aby pozbyc się tego schorzenia? - oczywiście przed zastosowaniem leków najlepiej, aby zmiany zobaczył bezposrednio lekarz - w aptece bez recepty jest dostępny krem przeciwgrzybiczy na bazie klotrimazolu i czy moje podejrzenie odnośnie grzybicy jest prawidłowe? - być może, bez bezpośredniego badania nie odpowiem na to pytanie konkretnie, ale takie jest podejrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi