Gość Adrian Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam, jakieś pół roku temu zaczęło boleć mnie lewe jądro w dodatku powiększyło się, po kilku dniach mi przeszło i uznałem że wszystko jest w porządku. Parę dni temu znowu napuchło do tego zaczęły mnie boleć węzły chłonne(pachwinowe), Mam zamiar udać się z tym do lekarza ale do tego czasu czy mógłby mi ktoś napisać co najprawdopodobniej jest tego przyczyną ? Dodam że od dwóch lat leczę się na padaczkę (gdzieś w internecie przeczytałem że leki przeciwpadaczkowe mogą być przyczyną chorób jąder) Mam 21 lat jeżeli ma to jakieś znaczenie. Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z urologiem. On po badaniu wyjaśni przyczynę obrzęku jądra. Być może to właśnie jakiś stan zapalny jądra z odczynowym powiększeniem węzłów chłonnych w pachwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi