Gość Marta Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Moj chlopak od kilku miesiecy ma bole jader, ktore nie sa mocnymi bolami tylko takimi tepymi, towarzyszy mu przy tym zgrubienie przy nasieniowodach zwlaszcza gdy nie odbywamy stosunku w jakims czasie, skarzy sie takze na czeste oddawanie moczu w malych ilosciach. Pisze dlatego, poniewaz jestestem zdesperowana bo on z powodu swojej choroby i tego ze jest juz zmeczony cala sytuacja wyszukuje w internecie inne czynniki np takie jak chlamydie ktora jak twierdzi mogl zarazic sie ode mnie, jestesmy juz ze soba ponad 2 lata i od tego czasu jest jedynym partnertem seksualnym w moim zyciu, wczesniej sie na nic takiego nie skarzyl a ja oprocz zapalenia pecherza, ktore miewam z powodu oslabionej flory bakteryjniej nie mam zadnych objawow tej choroby. Czy to mozliwe ze moj chlopak ma racje?? Prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EWA Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 mysle ze to sa zylaki powrozka trzeba isc do lekarza najlepiej urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHAL Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 tez to mam i nie wiem co robic michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Rzeczywiście takie objawy i wygląd powrózków mogą wskazywać na żylaki powrózków nasiennych. Na pewno trzeba z tym problemem udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi