Gość pawel Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam, mój problem odnosi się do blizny pooperacyjnej. Rok temu miałem włożony gwóźdź śródszpikowy i teraz jakby pod tą blizną ( biodro) zrobiło się coś twardego i zarazem blizna jest zaczerwieniona, także boli przy ucisku. Co to może być?. Dodam też ze aktualnie mam ropną i bakteryjną przetokę ale ona jest w innym miejscu. Aktualnie przestało cieknąc i się zamyka ta przetoka. Czy to może być jakiś stan zapalny? Czy jakieś inne sugestie?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 To raczej jakiś stan zapalny pod blizną. Może formująca się nowa przetoka. Radziłbym w tej sprawie udać się na kontrolną wizytę do lekarza prowadzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi