Gość Rafał Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam, w ostanie wakacje byłem w Egipcie i na moje nieszczęście stanąłem na jeżowcu, lokalny lekarz wyjął mi większość kolców ale od miesiąca odczuwam bóle w jednej jak i drugiej stopie. Byłem dzisiaj u lekarza, który stwierdził, iż wystarczy mały zabieg chirurgiczny i wysłał mnie do szpitala miejskiego w Gdyni. Niestety tam trzeba czekać miesiącami na zabieg. W związku z tym poszukuje jakiegoś chirurga ortopedę w trójmiasta, który mógłby mi to usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Aby usunąć takie kolce można też zgłosić się do chirurga ogólnego. Może warto byłoby więc w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem w poradni i być może zabieg będzie można wykonać ambulatoryjnie, a nie w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi