Gość Kamil Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie dawno zerwałem więzadła kolanowe po udaniu się do lekarza został mi założony gips ,po odbyciu 2 tygodnie w gipsie udałem się na zdjęcie lekarz stwierdził ze wszystko jest ok. Przez 2 tygodnie było wszystko dobrze lecz teraz odczuwam silny ból w wewnętrznej części kolana z boku u dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Radziłbym w tej sprawie pilnie skonsultować się z ortopedą. Takie objawy świadczą o odnowieniu się urazu więzadła pobocznego przyśrodkowego kolana. Być może konieczne okaże się ponowne usztywnienie kolana, a nawet zabieg artroskopowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaśka Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ja w takim przypadku robiłam okłady zimne ,czyli śnieg lub lód i pomogło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi