Gość Mati Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam Mam powiększone jądra,rwący ból w pachwinie, na obydwu nasieniowodach wyczuwam zgrubienie ok.5mm bezbolesne.Ponadto nie mogę doprowadzić do wzwodu na stojąco, a na siedząco są również z tym problemy- tak jakby członek był nie czuły, jedynie w pozycji leżącej to się udaje, ale potem miedzy moszną a odbytem powstaje dość wyraźne zgrubienie-tak jakby ktoś wsadził tam wąż o średnicy koło 3 cm. Miałem robione badanie usg na intensywnej terapii, bo w pewnym momencie wszystko mi stwardniało lecz lekarz stwierdził ze krew do jader jeszcze dopływa i postawił podejrzenie zapalenia jąder - zażywam od 5 dni udinox solutab , ale on nic nie pomaga. Bardzo proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Trzeba w tej sprawie na pewno skonsultować się z urologiem. Takie objawy i taki stan jąder wskazują na ostry stan zapalny. Być może trzeba będzie zastosować bardziej agresywne leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mati Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Bylem na konsultacji zmienil sie lek na Nimesil i musze uzbroic sie w cierpliwosc choc juz trwa to 4 tydzień, dzięki Stapler za rade.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi