Gość Andrzej Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam, dawno temu na jakiejś anglojęzycznej stronie (nie pamiętam dokładnie jakiej) przeczytałem, że mężczyźni obrzezani mają częściej skłonność do impotencji niż nieobrzezani - czy to prawda? Chciałbym również poznać Pana stanowisko na temat tego, czy obrzezanie zmniejsza prawdopodobieństwo zachorowania na raka prostaty (spotkałem się z tym stwierdzeniem wielokrotnie) - jeśli tak, to prosiłbym o krótkie uzasadnienie jeśli można. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 czy to prawda? - nie czytałem w żadnej fachowej literaturze naukowej, aby obrzezanie miało związek ze zmniejszeniem potencji Chciałbym również poznać Pana stanowisko na temat tego, czy obrzezanie zmniejsza prawdopodobieństwo zachorowania na raka prostaty (spotkałem się z tym stwierdzeniem wielokrotnie) - jeśli tak, to prosiłbym o krótkie uzasadnienie jeśli można. - ma wpływ na zmniejszenie występowania raka żołędzia (tak ewidentnie na ten temat mówi literatura i badania naukowe), ale na pewno nie raka prostaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heniek z masarni Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 niedawno przeszłem obrzezanie i jednak faktycznie wpływa na potencje mam problemy z wzwodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eryk stek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ja tez niedawno przeszłem obrzezanie stwierdziłem u siebie impotencje i pozniej stałem sie bezpłodny. lepiej wam radze byc nieobrzezanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ja po obrzezaniu nie moge dojsc do orgazmu masakra jestem zalamany 2 tygodnie temu przed zabiegiem byl ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek es Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 po obrzezaniu stałem sie niedorozwiniety umyslowo a moja dziew czyna powiedziala mi ze chce obrzezac swoja łechtaczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Akurat jestem po obrzezaniu całkowitym wiek 40 lat i nie mam teraz wzwodu jestem załamany lekarz nie poinformował mnie o takich ewentualnych komplikacjach może to minie bo minęło 10 dni od zabiegu ale nie mam żadnych reakcji na bodźce seks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamos Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ja jestem 4 dzień po zabiegu licząc od dnia wykonania zabiegu i mam zwody poranne i nocne bolesne bo to zwierzę ale cewka mnie swędzi nie wiem czemu być może ze żołądź poraz pierwszy na świat wyjrzała. Bo mialem stulejkę i zalupek wada wrodzona. Moim zdaniem jesli przyczyna nie jest medyczna do usuwania napletka to lepiej nie usuwac bo i po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi