Gość aezakmi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam, mam 16 lat i około rok temu palcami wyczułem na górze jądra (jesli góra jądra to czesc najlblizej penisa) kulke która miała srednice nieco mniejsza niz 1cm, i przez wiele miesiecy, nawet teraz nie rosła w ogóle i nic nie odczuwalem ogólnie, zadnego bólu. Dalej nic sie nie zmieniło ale bardziej zaczałem sie nia martwic jak poczytałem o raku jądra i awet widziałem 1 zdjecie nowotworu z identyczna kuleczka w identycznym miejscu. Z ta kuleczka jest połaczona druga kuleczka, wiele mniejsza i slabo wyczuwalna. Obie złączone z jądrem. Co to moze byc? Dodam też ze w spermie mam takie dziwne galaretowate żółtawe grudki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Być może to torbiele najądrza. Radzę o tym problemie poinformować rodziców i udać się na konsultację do urologa. Być może konieczne okaże się wykonanie USG jąder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi