Gość Tomek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam.Mam 17 lat i mam problem z naciągnięciem napleta na żąłędzia. Podczas stosunku spadła mi skórka i do tej pory nie naszła na całego członka(mineło jakieś 2 dni). Skórka jest pod żołedziem i jak naciągam ręką to nadal wraca pod niego i nie da nasunąć. I na dodatek lekko powiekszyła sie jakaś poduszka czy jak to sie nazywa na żołedziu pod spodem.Prosze o szybką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 To załupek, wymaga natychmiastowej interwencji urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Tak to załupek. Taki stan wymaga pilnej interwencji urologicznej celem odprowadzenia napletka na żołądź, gdyż gdy dojdzie do obrzęku pierścienia napletka może nawet dojść do martwicy żołędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi