Gość Krzysiek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam, mam 16 lat w lutym kończę 17. Planowałem z dziewczyną zrobić to w lipcu, ale nie schodzi mi skóra z żołędzia. Kiedy jest w spoczynku, wszystko jest dobrze, natomiast w czasie wzwodu nie chce zejść cała, chociaż kiedyś ją zdjąłem. Wędzidełko jest ok, tylko ten pierścień. Nie próbowałem nigdy triku z wodą, ale mam zamiar zacząć, czy przyniesie to oczekiwane efekty? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Być może trzeba na pewno spróbować. W przypadku braku efektu trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z urologiem, który w tym wypadku może zaproponować korekcję zabiegową napletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Już po pierwszym razie widzę lekką poprawę, myślę, że mi się uda. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacenty Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 I co pomaga ? Mam ten sam problem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 w wannie w ciepłej wodzie zawsze jest lepiej, ponieważ skóra się rozciąga ale po wyjściu i odczekaniu jakiegoś czasu, dalej nie da się ściągnąć napletka, wiem bo miałem identyczny problem, próbowałem ćwiczyć napletek w wannie ale nigdy nic nie dawało, teraz jestem po zabiegu (wycięcie zwężonego pierścienia) już 3 miesiące i już prawie jest wszystko normalnie, blizna jeszcze jest trochę twardawa ale jeszcze trochę czasu i będzie wszystko ok, także im szybciej się udasz do urologa tym lepiej. pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Heniek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 czy jest to bolesny zabieg czy robią to na znieczulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi