Gość Amelia L. Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam. Ponad tydzień temu po 2 tygodniach zdjęto mi gips po urazie: Stłuczenie i skrecenie stawu prom-nadg lewego, po ściągnięciu gipsu stwierdzono ruchomośc dobra i widoczny krwiak. Zalecono dodatkowo stosowanie ciepłych kąpieli w soli bocheńskiej i smarowanie Heparinum. Oczywi ście zastosowałam się do zaleceń a dziś po ponad tygodniu wcale nie jest lepiej ręką moge mniej ruszać, ponownie spuchła no i ten ból, nie wiem co mam robić czy znowu grozi mi załozenie gipsu. Dodam jeszcze że zaczeły od czasu do czasu drętwieć mi palce a ręka w obrębie nadgarsta nadal jest sina. Z góry dziękuje za odpowiedz z powazaniem wdzięczna poszkodowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Na pewno trzeba w tej sprawie skonsultować się kontrolnie z ortopedą. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Może warto byłoby w tej sprawie skonsultować się z poradnią rehabilitacyjną. Odpowiednie zabiegi rehabilitacyjne powinny spowodować wycofanie eis dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi