Gość WiNFOR Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam. Mam 18 lat i mam problem który pojawił się dwa miesiące temu. Czemu tak długo z tym czekałem? Ponieważ pojawiły sie wtedy i potem już nie... aż do tej pory :/ Namacalnie czuje się że jest to najądrze i również górka za jądrem. Boli! I wydaje mi sie że jest to ważne więc ujmę to w mej wypowiedzi... Zdarzyło mi sie to gdy zacząłem sie spotykać z moją obecną dziewczyną. I jakieś trzy razy po spotkaniach w których zapewne się *podniecałem* nie zrozumcie mnie źle... I teraz też kiedy zaczeliśmy powoli poznawać swoją intymność. Ona sie strasznie martwi i obawia ze to jest jej wina :( proszę o pomoc... starałem si eopisać dokładnie mój problem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co może być podłożem tych dolegliwości. Może to tylko dolegliwości związane z zastojem spermy, rozdęciem kanalików nasiennych spowodowanych podnieceniem seksualnym bez zakończenia wytryskiem. To dość naturalny stan. W razie wątpliwości zgłoś się w tej sprawie do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WiNFOR Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi