Gość Tomek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam serdecznie. Od ok.miesiąca wyczuwam grudki przy odbycie,jak i lekko wewnątrz. Postanowilem urwac jedną by dokladnie się jej przyjzec,niestety skończyło się to sporym krwotokiem.Wstydze się isc z tym do lekarza,pozatym nie wiem do jakiego powinienem się zgłosić.Przy korzystaniu z toalety równierz jest widoczna krew. boje się by to nie był np.jakis wsciekly nowotwor,nie mam w tej dziedzinie doswiadczenia.bardzo proszę o odpowiedź.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Na pewno trzeba w tej sprawie udać się najlepiej do chirurga. Trudno mi określic czym są zmiany bez bezpośredniego badania. Być może to jakieś kłykciny kończyste, polipy, może tak ukształtowane żylaki odbytu. Chirurg po badaniu wyjaśni czym są zmiany i jakie powinno być dalsze postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Bardzo dziekuje za odpowiedz.w najblizszym czasie udam sie do chirurga.pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi