Gość Dominik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam. Mam taki problem - mam 14 lat i od dwóch dni odczuwam ból prawego jądra i po przebadaniu się wyczuwam guz o wielkości ok.1,5cm, w dodatku przy oddawaniu moczu czuję pieczenie w żołędziu i gdy kończę, to wydziela się mocz ze spermą, jądra są sprężyste, w mojej rodzinie nikt nie chorował na raka a ni nie miał podobnych dolegliwości.Cztery lata temu miałem zabieg wodniaka właśnie prawego jądra.Ból początkowo odczuwałem w brzuchu i po badaniu usg okazało się, że mam powiększone węzły chłonne, byłem chory na grypę ok. tydzień temu.Co mam zrobić?Co to może być? I co może być przyczyną? ból nasila się przy chodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Bez badania trudno mi określić co może być podłożem tych dolegliwości. Pieczenie w żołędziu może być spowodowane zapalenie dróg moczowych, a wyczuwalny guz np. następstwem przebytego zabiegu wodniaka jądra, a być może np. powstaniem jakiejś torbieli. Na pewno trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i udać się na kontrolę do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi