Gość Ania Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Po przebiegu pooperacyjnym obserwowano zaburzenia czucia okolicy przyśrodkowej goleni lewej stopniowo ustępujące. Włączono nivalin.spionizowano mnie otrzymywała leki clexane,rocephin. mam w tym związku pytanie.Bóle kolanowe w okolicach cięć oraz ścięgien i wiązadeł nadal się utrzymuje po mimo tego,że chodze o kulach i leżąc w łóżku mam podłożoną pod noge poduszke.(...) są momenty,że tracę czucie od kolana po palce u nogi chcę się spytać czy to coś poważnego i jak długo po Atroskopii trzeba chodzić o kulach Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zaleca się odciążenie stawu kolanowego przez stosowanie kul po zabiegu rekonstrukcji więzadła kolanowego przez około miesiąc. Noszenie stabilizatora przez około 3 miesiące włącznie z rehabilitacją. Bóle po takim zabiegu i zaburzenia czucia mogą występować także do 3 miesięcy. Ostateczną decyzję jednak co do odpowiedniego postępowania w tym względzie powinien podjąć lekarz operujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi