Gość krzysiek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam ! Mój penis ma wiele problemów.... Chciałbym się poradzić w sprawie paru z nich.... Podczas wzwodu napletek z chodzi prawie do końca ale odczuwam nieprzyjemny ból... bez wzwodu nie mam tego problemu czy to stulejka ? Innym problemem jest że po oddaniu moczu po chwili popuszczam jeszcze parę kropel moczu jest to dość nieprzyjemne co to może znaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 bez wzwodu nie mam tego problemu czy to stulejka ? - to raczej świadczy o zbyt wąskim pierścieniu napletka co może wymagać korekcji zabiegowej, trzeba z tym problemem udać się na konsultację do urologa Innym problemem jest że po oddaniu moczu po chwili popuszczam jeszcze parę kropel moczu jest to dość nieprzyjemne co to może znaczyć ? - takie objawy mogą świadczyć o zwężeniu cewki moczowej, to też wymaga badania przez urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi