Gość adela Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam. Moja 10 letnia córka po wizycie u dermatologa i dermatoskopii została skierowana na chirurgiczne usunięcie znamienia barwnikowego. Zabieg ten chce wykonać dermatolog. Proszę o poradę czy tego nie powinien zrobić chirurg, w moim mniemaniu, bardziej kompetentny w tym zakresie? Czy zostać u dermatologa czy lepiej iść do chirurga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jeśli dermatolog ma przeszkolenie w zakresie zabiegów chirurgicznych to może to znamię usunąć dermatolog. Jednak prawdę powiedziawszy największe doświadczenie w tym względzie ma chirurg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adela Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dziękuję:) Wybiorę się z córką, z tym skierowaniem do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wioleta Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 witam muj synek ma czerwoną plamę na nodze bylam kiedys u dermatologa i kazal obserwować bardzo sie boje bo niewiem co robic znamie jest duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam. Moja corka ma 8miesięcy Urodzila sie ze znamiem barwnikowym na brzuszku jego wymiary to 4,6na 5,1. bedzie miala to wycinane w poznaniu na 3razy ze względu na swoją wielkość.moje pytania sa takie.czy te 3operacje sa konieczne.czy corka po operacji bedzie zaraz wzbudzona,czy bedzie odczuwać ból po operacji,czy bedzie normalnie jadla czy tylko kroplówki?nie daja mi spokoju td pytania,wiec bardzo proszę o odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi