Gość Tomasz Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam. Gdy w zwodzie próbuje ściągnąć napletek mogę to zrobić tylko do rowka zażołędnego. Napletek zatrzymuje się za żołędziem i nie chce zejść dalej, a wiązadełko jest napięte. Nie będą nic robił na siłę bo coś uszkodzę jeszcze. Mam 17 lat i chciałbym się dowiedzieć czy to będzie przeszkadzało mi w stosunku? Bólu niby nie czuje. Poza tym mogę w trakcie erekcji odkryć i nakryć z powrotem żołądź nie czekając aż erekcja minie. Chciałbym jeszcze dodać, że przy próbie ściągnięcia dalej, wiązadełko ciągnie ze sobą żołądź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 To objawy zbyt krótkiego wędzidełka napletka. Taki stan może w czasie stosunków doprowadzać do nadrywania wędzidełka i krwotoków. Radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem, bo może to wymagać korekcji zabiegowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi