Gość Marcin Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam. Jestem już prawie 20 dni po zabiegu stulejki. Od tego czasu byłem już 2 razy na kontroli u urologa. Pierwszy raz po 3 dniach a drugi raz po dwóch tygodniach. Dwa razy usłyszałem że wszystko ładnie się goi ale... Podczas wzwodu ściągam napletek tylko za żołądź (i to z bólem) no dalej no nie da rady. Jak próbuje to w sumie czuję trochę ból ale ani drgnie. Jak penis jest w stanie spoczynku to czuję lekki ból przy odkryciu żołędzia i zaraz za nim ale schodzi . Powiedziałem o tym lekarzowi na drugiej kontroli że napletek nie schodzi podczas wzwodu. Powiedział mi że muszę ćwiczyć. No właśnie podczas wzwodu no nie idzie ćwiczyć odkryje z bólem żołądź a dalej no nie idzie. Ja mam tylko ćwiczyć w spoczynku? Czy długo to trzeba ćwiczyć żeby w końcu go ściągnąć w wzwodzie? Druga sprawa to i tutaj znowu kolejny kłopot... Z racji tego że całe życie miałem stulejkę całkowitą to nie wiem jak powinno to wszystko wyglądać pod spodem. Zero pojęcia więc proszę o wyrozumiałość:) Mi schodzi do momentu ujrzenia szwów i strupów i tym podobnych czyli jakiejś połowy. W tym miejscu z mojego punktu widzenia wygląda to tak jakby to się łączyło z tą skórą co jest pod spodem, i dalej to się naciąga do jakiś 3/4 dalej nie idzie jak próbuje to nie boli, tylko żołądź jakby się delikatnie płaszczył i nie wiem czy jest to dobrze? Mam nadzieję że zrozumiale wytłumaczyłem. Może mam za krótkie wędzidełko? Sam nie wiem, więc proszę o pomoc. Trzecia sprawa to życzę Wesołych Świąt! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ja mam tylko ćwiczyć w spoczynku? - ćwiczyć trzeba i w spoczynku i w wzwodzie Czy długo to trzeba ćwiczyć żeby w końcu go ściągnąć w wzwodzie? - czasami 2-3 miesiące tylko żołądź jakby się delikatnie płaszczył i nie wiem czy jest to dobrze? Mam nadzieję że zrozumiale wytłumaczyłem. Może mam za krótkie wędzidełko? - tam właśnie występuje wędzidełko, którego rola polega na łączeniu napletka z żołędzią, w tym co opisujesz nie stwierdzam nic niepokojącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jan Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 zycze powodzenia czeka mnie ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi