Gość Andrzej Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam podczas stosunku zerwałem wędzidełko, na forum było dużo przypadków opisane naderwania ale ja zerwałem je całkowice. Było z tego sporo krwi ale po ok. 10 min przestałem krwawic.Nie wystepuje ból jako taki (tylko przy naciaganiu napletka) Czy związane sa z tym jakies konsekwencje? ile trwa gojenie takie rany i czy powinienem zgłosić sie do chirurga na plastyke tego czy *można tak funkcjonowac normalnie* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czy związane sa z tym jakies konsekwencje? - raczej nie powoduje to żadnych powikłań ile trwa gojenie takie rany? - około 2 tygodni i czy powinienem zgłosić sie do chirurga na plastyke tego czy *można tak funkcjonowac normalnie* - można funkcjonować raczej bez problemów, jednak w razie jakichkolwiek wątpliwości trzeba w tej sprawie udać się na kontrolę do urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi