Gość kris Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam. Ostatnimi czasy odkryłem małą kulkę nad prawym jądrem. Jest jakby elementem powrózka nasiennego, można ją palcami odciągnąć od jądra. Dodatkowo wyczuwalne są w tej okolicy grubsze żyłki, jedna z nich połączona jest właśnie z tą kulką. Między kulką a jądrem wyczuwam taką jakby błonkę (?) Przy macaniu nie boli, jednak czasami odczuwam ćmiący ból promieniujący z tego miejsca na prawą nogę. Jako niemowlę przeszedłem operację na wodniaka jądra prawego. Czy możliwe jest, że ból występuje od nadmiernego macania? Czy moja przypadłość jest poważna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kris Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Czy jest ktoś kto może mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi