Gość Michał Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam, w czwartek miałem zawody w piłkę halową, jestem bramkarzem. W czasie meczu było wszystko w porządku ale już po meczu jak usiadłem pojawił się ból pleców w okolicy lędźwiowej promieniujący do brzucha. W nocy ból się nasila. mam 18 lat. Nie występuje u mnie krwiomocz, tylko ten ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Taki ból może być związany z przeciążeniem kręgosłupa lub np. zapaleniem korzeni nerwowych. Jeśli ból nie ustąpi samoistnie trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Może okazać się konieczne wykonanie RTG odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi