Gość Przemek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam, mam pewien problem. Podczas wzwodu napletek z penisa schodzi ciężko i zaciska się za żołędziem, jednak ucisk nie jest aż tak mocny i z wysiłkiem moge go z powrotem odprowadzić a nawet bardziej naciągnąc co jest adekwatne z wielkim bólem. I wydaje mi się że mam straszny nadmiar napletka ponieważ za pierścieniem ucisku jest skóra i przy mocnym naciągnieciu można ja wysunąć. Mam 17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Z przedstawionego problemu wynika, że masz prawdopodobnie zbyt wąski pierścień napletka. Taki stan może wymagać korekcji zabiegowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi