Gość zaniepokojony Franek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Mam 26 lat i 4 lata temu miałem zciągnięte jedno jądro z dwóch. jestem bezpłodny jednak pierwsze poprawy już występują... nie mam powikłań rakowych...i niedługo mam drugą operację. Martwi mnie to czy przez tak długi okres można powiedzieć zwlekania ma to związek z moim młodym wyglądem..? szczupłą sylwetką... - nie potrafię przytyć wyglądam na jakieś 20 lat... dodam ze jestem 2 miesięcznym wcześniakiem. czy może być przez to zahamowany rozwój emocjonalny i fizyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Niezstąpione jądra słabo funkcjonują wydzielając małe ilości testosteronu co właśnie może przejawiać się zahamowaniem rozwoju fizycznego jak i emocjonalnego. Radziłbym wykonać badanie oceniające poziom testosteronu we krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaniepokojony Franek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dziękuję za odpowiedź na pewno sprawdzę to. Bardzo możliwe ze to właśnie jest przyczyną moich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi