Gość Łukasz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam mam 14 lat i moje lewe jądro jest troche większe od lewego do tego dochodzi ból ale nie jądra tylko najądrze , do połódnia czasami mam drzeszcze ale potem jest ok do tego dochodzi częste koirzystani z łazięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Radzę o tym fakcie poinformować rodziców. Takie objawy świadczą o zapaleniu dróg moczowo-płciowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler2 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Trzeba z tym problemem na pewno udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi