Gość Andrzej Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam, Mam problem, od pół roku mam powiększone węzły chłonne szyjne obustronnie i potyliczne, od tego czasu również jestem osłabiony, przestałem chodzić na wykłady na uczelnie, bo nie mam siły, kawa nie pomaga, albo na bardzo krótko pomaga, badania mam w normie, w poradni hematologicznej, nie hcieli mnie przyjąć bez specjalistycznej diagnostyki, a ja niewiem co mam robić, z dnia na dzień jest coraz gorzej, ledwo co mam siłę się ruszyć, lecze się na depresje, ale lekaż psychiatra stwierdził że to nie przez psychike, niewiem co mam robić, gdzie iść, już nie mam siły, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dobrze by było jeszcze w tej sprawie skonsultować się z onkologiem. On zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Oczywiście do rozważenie usunięcie powiększonego węzła chłonnego i poddanie go badaniu histopatologicznemu. Dopiero po wyniku badania histopatologicznego będzie można ostatecznie podjąć decyzję co do dalszego postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi