Gość Adam Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam. Po stosunku z moja partnerką mam lekko obrzęknięty napletek, dodam że strasznie ciężko było mi wprowadzić penis do pochwy, z moja narzeczoną kochaliśmy się już wiele razy i nigdy nie było takiego problemu, teraz i mi i jej sprawia to ból na początku, później jest już ok. Czy możliwe, że nadwyrężyłem napletek? Co z moja narzeczoną? Czy prawdopodobne, że ma jakieś zapalenie/zmiany grzybiczne które utrudniają rozpoczęcie stosunku? Dodam, że z grą wstępną i *nawilżeniem* było wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Czy możliwe, że nadwyrężyłem napletek? - być może stosunek był zbyt gwałtowny, czasami dochodzi do takich urazów napletka Co z moja narzeczoną? - myślę, że nie ma to na nią żadnego wpływu i nic jej nie jest Czy prawdopodobne, że ma jakieś zapalenie/zmiany grzybicze które utrudniają rozpoczęcie stosunku? - tego nie określi się bez badania, jeśli obrzęk napletka będzie się utrzymywał musi Pan zgłosić się do lekarza, a partnerka do ginekologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi