Gość Monika Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam Mój maż ma problem ponieważ nie schodzi mu do końca napletek. Interesuje mnie jakie mogą być tego konsekwencje w przyszłości. Dodam, że pomimo bardzo długich stosunków ma problem z finiszowaniem - czy to może mieć z tym związek ? Szukałam odpowiedzi bardzo długo i nie znalazłam. Oczywiście mój mąż nie widzi problemu proszę o pomoc może fachowa opinia przemówi mu do rozumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 To objawy stulejki, które mogą wywoływać problemy i zaburzenia w czasie stosunku. Trzeba w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi