Gość Damian Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam mam 17 lat wykryto u mnie zylaki w lewym jadrze wogule mam problemy z płodnoscią byłem u lekarza urologa który uswiadomił mi ze nie potrzebuje zadnego zabiegu urologicznego poniewaz nic sie nie dzieje z tymi zylakami nie powoduja one bez płodnosci a krew w nich sie nie cofa czy cos takiego . Mam pytanko bo mam taki mały problem bo uwazam ze mam małego cżłonka 16cm i chciałbym powiekszyc ale i chciałem sobie zukupic pompke powietrzna wiem o tym ze ona nie powieksza penisa na długi czas tylko krótki a po jakism czasie on powraca do swoich rozmiarów ale czy ta pompka mi czegos nie zrobi chodzi o te zylaki czy nie bedzie za duzego cisnienia i cos sie nie stanie martwie sie o to i prosze o pomoc , jeszcze posiadam pod naplotkiem takie grube zyły które strasznie mnie bola przy wzwodzie a jak mam wzwód to naplotek mi cąły z cżłonka nie zchodzi zchodzi mi z zołedzia ale zostaje takak duza fałda gruba skury ktura niechce mi sie rozciagnoc przy stosunku z dziewczyna bardzo mnie boli czy to moze byc wina krótkiego wędzidełka bo strasznie mnie piecze przy stosunku lub przy masturbacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 W przypadku, gdy posiadasz żylaki powrózka nasiennego stosowanie pompki powietrznej jest przeciwwskazane z uwagi na zmniejszenie odpływu krwi z członka co może zwiększyć żylaki powrózka. Co do napletka i związanych z nim problemów w czasie stosunku być może przyczyną jest właśnie zbyt krótkie wędzidełko napletka. To jednak musi badaniem stwierdzić urolog - bez badania ja nie stwierdzę tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gieniuś Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Chłopie,starczy Ci i 16 .Dbaj jedynie o kondycję ogólną (sprawność fizyczna,higiena,prawidlowa dieta) a będziesz wymarzonym partnerem.A żylaki zoperuj.Im wcześniej tym lepiej.Mam 50 lat i od 12 r życia doskwierał mi ten problem.W tej chwili jestem 3 mies po operacji.Czuję się *jak młody Bóg*.Zaznaczam rekonwalescencja po zabiegu jest długa i rygorystyczna!!!Zero wysilku ,alkocholu i seksu.Jak pustelnik.Ale powtarzam opłaca się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi