Gość Piotr Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam.Czy mogę przyjmować te trzy *zioła* jednocześnie? Mam coś z wątrobą.Raz w miesiącu ostry ból żołądka.Była gastroskopia i usg 3 razy.Lekko powiększona śledziona i stłuszczona wątroba. WYNIKI w okresie bólu: ALT 1288 ,AST 760, BILIRUBINA 5 .Oczywiście są to wyniki w czasie bólu,przed bólem miałem podwyższone tylko ALT 117 .Ból jak już mówiłem raz na miesiąc trwa 1 godzinę .Na drugi dzień jestem oczywiście cały żółty żółte oczy i do dwóch dni oddaje ciemny mocz.W tym okresie staram się pić dużo wody bo później nerki trochę bolą. Stosuję dietę.Lekarz przepisał mi Essentiale forte ponieważ stwierdził że to wątroba do regeneracji ja dokupiłem jeszcze sobie Sylicynar oraz hepatil i tutaj moje pytanie czy mogę to razem stosować??? HBS ujemny HCV ujemny. Chorobę mam od 10 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tak, można stosować dodatkowo przy stosowaniu Essentaile forte także Sylicynar oraz Hepatil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Dziękuję za odpowiedź.Mam jeszcze jedno pytanie.Po bólu mam ciemny mocz przez ok.2 dni a później po każdym jedzeniu rozwolnienie o żółtym zabarwieniu przez dłuższy czas.Co to może oznaczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Radziłbym w takim przypadku po takim bólu wykonać badanie bilirubiny we krwi, gdyż ataki bólowe mogą być spowodowane kamicą dróg żółciowych. Do rozważenia wykonanie rezonansu dróg żółciowych lub nawet ECPW (endoskopowej cholepankreatografii wstecznej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daria Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 witam ja mam lekko powiekszona watrobe biore heparegan i ostropest ale mam gorycz w zoladku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poppi Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 ja polecam zioła na wątrobę- ostropest plamisty. http://edumed.com.pl/Apteka-internetowa-k93/Choroby-ukladu-pokarmowego-k56/NA-WATROBE-OSTROPEST-PLAMISTY-MIELONY-125-G-RATUNEK-DLA-WATROBY-NAJTANIEJ-p10323.html Ogólna regeneracja wątroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi