Gość cycekdupek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam serdecznie!! od ponad roku cierpie na problemy z zoladkiem. zaczelo sie od poczucia pelnosci oraz na przemienne zatwardzenie i rozwolnienie rok temu zrobilem badania krwi oraz usg. Z usg wyszlo ze mam przetluszczona watrobe, a badania krwi wykryly podwyszony pozniom trójglicerydow, po moich objawach lekarz stwierdzil syndrom wrazliwego jelita. a z watroba mialem poprostu uwarzac na to co jem i kiedy jem. okolo pol roku temu rzucilem palenie papierosow od tamtej pory z moim zoladkiem jest coraz gorzej. teraz po cieplym posilku odczuwam bole z prawej strony pod zebrem przyczym mam zwiekszone poczucie pelnosci a takze odbija mi sie strasznie. prosze o pomoc. co to moze byc a jakie badania powinienem zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Radziłbym jeszcze w tej sprawie skonsultować się z gastroenterologiem. Takie dolegliwości mogą sugerować patologię w zakresie górnego odcinka przewodu pokarmowego. Aby to dokładnie zdiagnozować najlepiej byłoby wykonać gastroskopię. O wszystkim zadecyduje gastroenterolog po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 witam mam guzka pod klatka piersiowa i po jedzeniu boli mnie troszke brzuch co to moze byc. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi