Gość sandra Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam od 7 miesięcy mam ponoć drobne węzły powiększone karkowe, szyjne i podżuchwowe ( do 1cmm). Usg: odczynowe, z prawidłową strukturą. Nie mam żadnych objawów- potów, zmęczenia. Pani Onkolog stwierdziła, że nie ma się czym martwić. Moje pytania do Pana Doktora: 1. Od dwóch miesięcy bolą mnie same stopy- mam nowe kozaki- nie wiem czy można z tym łączyć. jak byłam mała miałam stwierdzone płaskostopie. 2. Węzeł podżuchwowy prawy powiększył mi się ponieważ jestem w trakcie leczenia zęba 5- miałam ropę- teraz przez tydzień nie mam plomby ( ropa musi zejść) i dopiero będzie plomba. Czy od tego może być powiększony ten podżuchwowy? 3. Codziennie rano i czasem wieczorem spływa mi wydzielina taka flegma. Przepraszam za dosłowność. Czy od takiego stanu mogą ię powiększać moje węzły. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 1. Od dwóch miesięcy bolą mnie same stopy- mam nowe kozaki- nie wiem czy można z tym łączyć. jak byłam mała miałam stwierdzone płaskostopie? - raczej ból związany jest właśnie z płaskostopiem 2. Węzeł podżuchwowy prawy powiększył mi się ponieważ jestem w trakcie leczenia zęba 5- miałam ropę- teraz przez tydzień nie mam plomby ( ropa musi zejść) i dopiero będzie plomba. Czy od tego może być powiększony ten podżuchwowy? - oczywiście 3. Codziennie rano i czasem wieczorem spływa mi wydzielina taka flegma. Przepraszam za dosłowność. Czy od takiego stanu mogą ię powiększać moje węzły. - tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi