Gość Patusia Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jak w tytule. Od trzech dni czuję ból brzucha. Lekarz stwierdził, że bół jest najsilniejszy po prawej stronie brzucha i że ból jest także przy odrywaniu. Wysłał mnie do szpitala. Na izbie przyjęć zrobiono mi wszystkie badania. USG nic nie wykazało, wg lekarzy badanie krwi i moczu także nic. Dziś dostałam biegunki, od 3 dni nic nie jem. Jakie sa w koncu objawy zapalenia wyrostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zobacz stronę: http://www.echirurgia.pl/wyrostek/ostre_zapalenie_wyrostka.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sexy flexy Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Objawy zapalenia wyrostka. Boli brzuch po prawej stronie (mocno czasem) i drętwieje prawa noga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuńcia Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 To co ty masz to nie jest wyrostek, tez tak miałam i lekarze powiedzieli mi, że to jest zapalenie przydatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi