Gość Daniel Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Mam na imię Daniel i mam 16 lat , Mysle ze dobrze trafilem . Mam taki problem iz jedno jadro ma 4 cm a drugie 5 cm nad tym drugim jeszcze jest kulka 1 cm . Kulka jakies 4 miesiace wczesniej byla mala . Czasami boli mnie to drugie jadro . Co robic ? mam raka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Takie objawy mogą wskazywać na torbiel np. najądrza. To zmiana łagodna jednak trzeba poinformować o tym fakcie rodziców i z tym problemem udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 ok. bede musial brac jakies leki ? przejsc operacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Leków raczej nie ma na torbiele jąder czy najądrzy. Jeśli torbiel jest sporych rozmiarów to leczy się ją operacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi