Gość Marek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Gdy zsunę napletek mój żołędź jest bardzo opuchnięty a cewka moczowa bardzo się zwęża. Ból podczas zsuwania jest mały i da się go znieść. Nie wiem czy to ma związek ale w mojej rodzinie występował problem stulejki (miał ją mój młodszy brat). Odkryłem to dopiero kilka dni temu gdy próbowałem współżyć z moją dziewczyną. Wtedy ból był nie do opisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 To może oznaczać zbyt wąski pierścień napletka. Najlepiej w tej sprawie udać się bezpośrednio do urologa. Zapewne będzie potrzeba plastyka napletka celem skorygowania wady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi