Gość agata Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dzisiaj odebrałam wynik moczu,to co mnie niepokoi to : Leukocyty 25,0 Leu/ul Erytrocyty 10,0 Ery/ul Kwas askorbinowy 20,0 mg/dl Czy jest to prawidłowy wynik? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Taki wynik świadczy o stanie zapalnym dróg moczowych. Trzeba w tej sprawie udać się bezposrednio do lekarza, który włączy odpowiednie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 póki co możesz łykać prouro żurawinowe i pij dużo wody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agata Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Dziękuję bardzo za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam. Moje dziecko ma złe wyniki krwi. Marwię się co jej jest. Lekarze sami nie wiedzą i stawiaja moc różnych diagnoz. Amelka ma miesiące, jest karmiona Nutramigenem z powodu allergii i nietolerancji alktozy. wyniki: RBC 4,02, WBC 14mln, HCT 32, płytki 609 granulocyty 36, limfocyty 56. Wszystko jest albo na - albo na + czyli za dużo lub zamało niż normy. Już się boję czy to nie białaczka. Dziecko jest blade, na powiekach widac zyłki, oczka podkrażone, jest więdła. Bardzo mało je, ok 50-70ml co 3-4 godziny. Śpi po 15-20 min, wiekszość czasu płacze, czasem okropnie, nie do uspokojenia. Widac, że coś jej dolega. USG jamy brzusznej nic nie wykazało. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi