Gość Marcin Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam. Mam do Was/Państwa pytanie - 2 tyg temu miałem nadłamany wyrostek rylcowaty kości łokciowej - przy nadgarstku. Nosiłem szynę gipsową. Po dwóch tygdoniach lekarz zrobił mi rtg - inny ortopeda niż ten, który to diagnozował. Stwierdził, że z ręką już jest wszystko okej. Czy to możliwe, aby po 2 tyg takie nadłamanie się zlało/zrosło??? Dodam, że mam oba zdjęcia rtg - na pierwszym widać nadłamanie (jest super dokładne z pogotowia), na drugim - nie widać (jest deko gorszej jakości) Proszę o pomoc/informację od osoby, która się takimi rzeczami zajmuje czy zna je z autopsji. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jaki wiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 mam 26 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 To możliwe, proszę jednak oszczędzać rękę i jeszcze przez dwa tygodnie nie wykonywać nią cięższych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dziekuje za informacje. Zdjecie z kontroli, tej po dwoch tygodniach, obejrzalo 2 ortopedow i zaprzyjazniony radiolog. Wszyscy stwierdzili, ze jest w porzadku. Reke bede oczywiscie oszczedzal :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi