Gość Monika Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Od wczoraj wieczorem czuje kłucie w prawym dole biodrowym, dzisiaj rano nie miałam bolu lecz pojawiło sie lekkie klucie popołudniu. Nie mam zadnych znaków rozpoznawczych zapalenia tylko bóle gdy siedze. Będąc w ruchu ustaje. Mam pytanie czy to wyrostek robaczkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Dodam jeszcze ze kłucie nie jest dokładnie zlokalizowane. Boje sie ze to wyrostek.:( Odpiszcie prosze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bezimienny Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 ja szczerze nie wiem ale chyba nie,lecz sam mam dylemat bo tez czaserm czuje uklucie od 2 dni,a po za tym innych objawow tez nie mam wiec nie wiem jest jeszcze 1 stara sprawdzona metoda na wyrostek.. poloz sie na plecach i zginajac prawa noge sproboj przylozyc ja do klatki piersiowej.jak w miejcu po prawej stronie poczujesz bol to na 90 % masz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 to mogą być nerki... mnie strasznie kuło na wysokości jajników z przodu po obu stronach... jednostajny ból, jakby kolka, ktory trwał 4 dni i 4 noce... poszłam do rodzinnego po 1 dniu, powiedział,że to nie wyrostek, a jelita... dał mi jakieś bezsensowne leki... po 3 dniach udałam się do 3 szpitali i nigdzie nie chcieli mnie przyjąć ani nawet zbadać, mimo gorączki 38 stopni, bo stwierdzili, że to podłoże ginekologiczne i kazali udać się do zwykłej przychodni... poszłam do ginekologa... nie potrzebował wiele czasu aby stwierdzić, że to kamień w nerkach, a nie jajniki, zrobił usg... całe szczęście, że choć jeden lekarz mnie przyjął... potworna służba zdrowia... przecież mogłam na stałe uszkodzić nerki... teraz leżę i cierpię... gdy podnoszę prawą nogę też mnie boli, jak przy wyrostku... poproście kogoś aby was stuknął w dół pleców na wysokości nerek, jeśli zaboli, to znaczy, że problem jest z nerkami. A wtedy od razu do rodzinnego po badanie krwi, moczu, a później na pogotowie (ale najlepiej wieczorem, z tego co się przekonałam, w dzień mają wszystkich, szczególnie młodych w d**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi