Gość Wojciech Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam. Dokładnie tydzień temu w poniedziałek miałem operację na wyrostek robaczkowy oraz wycięty uchyłek Meckela. W piątek gdy leżałem na łóżku kot skoczył i spadł mi plecami centralnie w miejsce rany.Mocno mnie to zabolało. Następnego dnia rano czułem mocniejszy ból w tamtym miejscu , ale po południu zaczęło to mijać , jednak zacząłem mieć wrażenie że brzuch zrobił się większy. Dzisiaj nadal mam takie wrażenie że jest on jakiś napuchnięty , jakby pełen czegoś w środku i to co raz bardziej. Nie mam gorączki ani nie wymiotuję. Czy mogło się coś złego stać , czy to naturalne że tak mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 To raczej naturalna rzecz po takim zabiegu. Jelita jeszcze mogą być leniwe co wywołuje wzdęcia. Trzeba codziennie oddawać stolec (jeśli tak nie jest wziąć lekkie leki przeczyszczające), a wszystko powinno wrócić do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi